Openingstijden

Elke donderdagmiddag en de 2e en 4e zondag in de maand steeds van 13.30 tot 16.30 uur.

In de maanden juli en augustus elke zondag.

Op afspraak (reservering bijv.): tel. 06-53755033 (Toon).

In januari en februari is het museum gesloten.

Museum gesloten i.v.m. de corona-maatregelen

Helaas hebben we voor de 3e keer ons museum moeten sluiten.

We proberen indien de maatregelen gunstig zijn op zondag 14 maart 2021 weer open te zijn.

Oudheidkundig Streekmuseum weer open

Zondagmiddag 14 maart opent het museum om 13.30 uur weer zijn deuren.

Je komt voortaan via een halletje en een glazen deur binnen.

Misschien moeten we toch nog rekening houden met de volgende aandachtspunten:

• Naast het aantal bezoekers zullen er altijd 1 museummedewerker en 2 suppoosten in het museum aanwezig zijn.
  • We geven een looproute aan o.a. met enkele pijlen en schermen ter afscherming. Vanaf de hoofdingang ga je eerst door de voorzaal, daarna via de tussengang naar de achterzaal en dan via de zij-ingang weer naar buiten.
  • De bovenkamer is niet toegankelijk.
  • Op een enkele plaats staat ook de mededeling ‘Denk aan 1,5 m’.
  • Bij de ingang (bij de nieuwe glazen toegangsdeur) staat een suppoost die (met handschoentjes) het entreegeld in ontvangst neemt en de bezoekers korte aanwijzingen geeft. Ook staat in het halletje een tafeltje met handgel en kunt u uw naam, telefoonnummer enz. vermelden op een lijst.
  • De suppoosten hebben de taak om af en toe met desinfecterend middel o.a. deurkrukken, toilet e.d. schoon te houden.
  • Voor bezoekers zal er geen koffie of thee geschonken worden.